Top Tag

Ultimele stiri

Accident în Florești, în zona Lidl Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației

„Comportamentul actual al lui Putin îmi amintește de Hitler, care în ultimele zile ale celui de-al Treilea Reich a forțat tineri și bătrâni să intre în Wehrmacht. Ironia destinului: Putin face ceea ce au făcut naziștii”, a spus Hodges într-un interviu pentru Bild.

Întrebat dacă mobilizarea ar putea ajuta la schimbarea cursului războiului din Ucraina, generalul a spus că „fără un sprijin puternic de artilerie, aceste trupe nu vor fi altceva decât carne de tun, care va sta în tranșeele ude și reci în această iarnă, în timp ce forțele ucrainene avansează”.

În ceea ce privește armele nucleare, generalul Hodges nu exclude utilizarea acestora.

„Dar armele nucleare sunt cele mai eficiente atunci când nu sunt folosite. Având în vedere potențialul lor de descurajare”, a spus el, potrivit Hotnews.ro.

„Da, Putin este rece ca gheața, dar nu nebun: el știe bine că atunci SUA vor trebui să fie pe deplin implicate în acest război. Pentagonul i-a oferit deja președintelui Joe Biden o listă de opțiuni pentru un astfel de caz”, a spus Hodges, menționând că există mai mulți generali ruși care ar dori să aibă un viitor după Putin.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *