Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

“AUR se aliază doar cu românii. Nu vom face niciodată alianță cu Băsescu. Închideți televizoarele!”, este mesajul transmis de George Simion, într-o postare pe pagina sa de Facebook, cu puțin timp în urmă. 

Afirmația a fost făcută chiar în ziua în care Congresul Extraordinar al Partidului Mişcarea Populară (PMP) l-a ales pe Eugen Tomac ca preşedinte al formaţiunii politice.

Reamintim că doar cu două zile înaintea Congresului PMP, fostul lider al PMP, Cristian Diaconescu, le-a prezentat șefilor de filiale, într-o ședință online, propunerea ca formațiunea să facă o fuziune sau o alianță cu AUR.

Tot atunci, într-o intervenție în ședință, copreședintele AUR George Simion le-a promis celor de la PMP că o să-i ajute să facă un grup parlamentar, prin transferul a 14 aleși.

Contactați de Realitatea Plus, niciunul dintre protagoniștii discuției înregistrate video și audio nu a dorit să comenteze.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *