Top Tag

Ultimele stiri

Zelenski: „Facem totul pentru a creşte oferta şi a contribui semnificativ la securitatea alimentară mondială” EXPLOZIE la o centrală pe lemne, urmată de un incendiu: o femeie, în stare gravă, cu arsuri

În miezul nopții, la Iași, polițiștii i-au cerut lui George Simion să mute autocarul. Liderul AUR era convins că oamenii legii au fost puși de primarul Iașului.

“E 12 noaptea, suntem in Iasi. Ia uitati ce a facut Chirica – a pus jandarmii pe noi. Ce-i aici, ba fratilor, stat politienesc? Ia uite, mai, vine masina dupa masina, a dat ordin Chirica sa ne opreasca. Incredibil, autocarul AUR blocat. Las-o, nea Gigi, aicea ca e inteligent rau politistul asta. Autocarul e perfect parcat cu o gramada de loc, platim parcarea de la 8 dimineata toata ziua si autocarul o sa stea aicea, in Piata Unirii, si o sa facem hora Unirii”, a spus George Simion. 

Scandalul cu polițiștii vine la scurt timp după ce Simion și cameramanul lui au mai fost implicați într-un alt conflict cu oamenii din Botoșani care nu au vrut să îl salute. George Simion a venit la Iași să își adune simpatizanții AUR în Piața Unirii. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *