Top Tag

Ultimele stiri

Laurențiu Duță a spus că cea mai bune voce din România este de origine din Cluj VIDEO – Captura uriașă a unui colonel ucrainean: Cel mai mare și modern tanc rusesc. „Mamă, cum porneşte!”

Unele categorii de risc din Germania, precum persoanele deosebit de vulnerabile și angajații din domeniul sanitar aflați în contact direct cu pacienți infectați, ar putea beneficia de o a patra doză de vaccin împotriva COVID-19. Recomandarea a fost făcută, joi, de Comitetul consultativ pentru vaccinare din Germania (STIKO) și pare să urmeze politica adoptată, de curând, de Israel, potrivit Deutsche Welle.

STIKO este un organism independent alcătuit din experţi care consiliază guvernul pe perioada pandemiei.

STIKO a recomandat joi administrarea celei de-a doua doze de rapel persoanelor cu vârsta peste 70 de ani, celor aflate în unităţi de îngrijire, celor cu imunodeficienţe şi personalului din instituţiile sanitare şi de îngrijire.

Strategia administrării mai multor doze booster este, însă, aspru criticată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), care arată că accesul țărilor sărace la vaccin va fi și mai limitat.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *