Top Tag

Ultimele stiri

Premierul Nicolae Ciucă și cancelarul Austriei, discuție despre aderarea României la Schengen, înainte de votul din 8 decembrie Ziua decisivă pentru România. Consiliul JAI supune la vot intrarea în spațiul Schengen

Berbec

Aveți abilități de detectiv, iar astăzi vă comportați precum unul. Aflați un mic detaliu și faceți săpături pentru a afla cât mai multe.

Taur

Aveți un potențial mai mare decât credeați și cineva observă asta și are încredere în voi. Așteaptați-vă la câteva provocări.

Gemeni

În privința noului proiect de la locul de muncă aveți numai gânduri bune, însă pentru acest lucru trebuie să munciți mult mai mult decât de obicei. 

Rac

Nativii din această zodie vor avea parte de o zi minunată. Familia vă aduce multă bucurie astăzi. Este posibil să primiți o veste bună.

Leu

Ziua aduce o mulțime de oportunități în plan personal. Veți avea ocazia să cunoasteți oameni noi și să participați la tot felul de evenimente.

Fecioară

Ar fi bine să-i arătați persoanei iubite mai multă afecțiune. Nu vă lăsați acaparați de problemele personale.

Balanță

Lăsați trecutul în urmă. Reușiți să treceți peste o chestiune care v-a ținut mult timp în loc. Sunteți foarte mândri de progresul făcut.

Scorpion

Aveți nevoie de o pauză pentru că ați ajuns într-un punct de epuizare atât fizic, cât și psihic. Vești bune pe plan financiar. 

Săgetător

Ar fi vremea să faceți schimbările la care v-ați gândit. Aveți nevoie de curaj, însă acesta este singurul drum pe care puteți să mergeți.

Capricorn

Spiritul antreprenorial pune stăpânire pe voi și faceți planuri pentru afaceri. Prietenii vă oferă câteva idei foarte bune.

Vărsător

Aveți parte de o zi frumoasă în cuplu. Oamenii pe care îi întâlniți astăzi sunt surse de energie pozitivă și optimism pentru voi. 

Pești

Nu aveți nicio treabă urgentă, așa că vă ocupați cu decorarea spațiului de acasă, vă îngrijiți de sănătate și duceți la bun sfârșit sarcini mai vechi.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *