Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Berbec

Feeria și armonia plutesc în relația voastră de cuplu, dar este posibil ca atât voi, cât și persoana iubită să trăiți emoțiile din trecut.

Taur

Dați curs unor propuneri venite din partea unor persoane energice, care știu bine ce fac. Este vorba despre afaceri care presupun investiții comune.

Gemeni

Vi se va oferi o ocazie interesantă de a întări bunele relații pe care le aveți cu colegii și superiorii. Spre seară, orientați-vă spre familie.

Rac

Vă implicați în problemele tuturor și vă comportați de parcă ar fi ale voastre. Învățați să vă gândiți și la binele personal.

Leu

Vă implicați într-un proiect colectiv, deși nu sunteți foarte încrezători în șansele lui de reușită. Sprijinul vostru este foarte important.

Fecioară

Vă puneți toate bazele într-o persoană care vă poate ajuta mult într-un proiect. Dacă negociați cum trebuie, șansele de reușită sunt foarte mari.

Balanță

Ați tras lozul cel mare pentru că veți primi astăzi o informație care vă va ajuta să vă îmbunătățiți starea materială.

Scorpion

Perseverența este cuvântul cheie pentru voi. Nu vă dați bătuți și veți obține tot ceea ce vă doriți.

Săgetător

Primiți o solicitare din partea unui coleg și nu aveți cum să refuzați. Ați întors problema pe toate părțile și știți că acesta este pasul normal.

Capricorn

Câțiva apropiați vă vor cere ajutorul și veți renunța la propriile planuri pentru a face ceea ce vi s-a cerut.

Vărsător

Vă adaptați repede în locurile noi, iar astăzi această atitudine vă va ajuta foarte mult. Sunteți puși pe glume toată ziua.

Pești

Faceți impresie bună astăzi peste tot pe unde mergeți. Profitați de acest succes și întindeți sforile pentru ceea ce urmează să faceți în perioada următoare.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *