Top Tag

Ultimele stiri

Zelenski: „Facem totul pentru a creşte oferta şi a contribui semnificativ la securitatea alimentară mondială” EXPLOZIE la o centrală pe lemne, urmată de un incendiu: o femeie, în stare gravă, cu arsuri

BERBEC

Este momentul să le arătați celor din jur că le apreciați eforturile pe care le fac pentru voi. Renunțați la atitudinea distantă, rece! Riscați să pierdeți oameni dragi din această cauză.

TAUR

Sunt multe tentații în jurul vostru, dar stați cu ochii pe portofel. Nu este momentul să fiți risipitori. Economisiți mai bine de pe acum, pentru că planurile pe care le aveți au nevoie de bani.

GEMENI

Poate v-ați hotărât să vă schimbați job-ul, mașină sau unde să plecați în vacanță, la vară. Multă atenție însă! Decizia pe care o luați astăzi vă va influența viața pe termen lung.

RAC

Sunteți foarte visători și doar o mică vacanță poate să vă readucă în viața de zi cu zi, cu picioarele pe pământ. Așa că nu renunțați la o minivacanță, chiar și de câteva ore, într-un loc special.

LEU

Aveți parte de clipe minunate alături de persoanele dragi și iubite. Este perioada perfectă pentru a va îndrăgosti și pentru romantism.

FECIOARĂ

Vreți ca totul să fie perfect! Depuneți mult efort astăzi ca lucrurile să fie făcute că la carte. Totul va fi bine și dovadă nu va întârzia să apară.

BALANȚĂ

Acum este momentul să demonstrați că într-adevăr sunteți o persoană pe care cineva se poate baza. Cineva din anturajul vostru are mare nevoie de ajutor. Luați o decizie bună, nu cântăriți prea mult. Amintiți-vă că, atunci când ați avut nevoie, această persoană a fost lângă voi.

SCORPION

Multe de făcut și puțin timp! La asta vă gândiți astăzi. Puteți cere cuiva să vă ajute, pentru că de unul singur e foarte greu să duceți treaba la bun sfârșit și să fie și foarte bine. Cereți ajutor, nu este o rușine!

SĂGETĂTOR

Descoperiți o nouă pasiune, care va ajută să va relaxați. În general, vă simțiți epuizați. Dar noua activitate vă ajută să vedeți totul cu alți ochi.

CAPRICORN

Vă gândiți foarte serios să vă schimbați viața. Faceți planuri deja pentru a face altceva. Este momentul să priviți spre cercul de prieteni.

VĂRSĂTOR

O stare de spirit excelentă astăzi, potrivită unei zile de duminică. Vin și câteva vești bune astăzi, care vă mențin zâmbetul pe buze. Și vă place ceea ce se întâmplă în viața voastră.

PEȘTI

Aveți multă energie și nici nu bănuiți de unde vine. Optimismul este cel ce va ajută, iar viața de familie devine mult mai frumoasă. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *