Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

Un martor a surprins fix momentul în care în duba care preia cadavrele se aflau nişte saci de cartofi care au fost descărcaţi. În imagini apare aceeaşi dubă, potrivit ziarulincomod.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești a confirmat pentru ziarul Incomod că respectivul vehicul, cu numere de înmatriculare PH 20 VOG, a efectuat de mai multe ori curse mortuare.

În urma unei solicitări a ziarului Incomod, Spitalul Județean a confirmat că duba figurează în Registrul de evidență a accesului autovehiculelor în cadrul unității și a preluat cadavre de la morgă în datele 30 iulie 2021, 3 septembrie 2021, 17 noiembrie 2021 și 19 noiembrie 2021.

Într-o altă filmare trimisă de un cititor, același bărbat care descărca legume din dubă este văzut aranjând ceva într-un sicriu așezat pe jos în mijlocul străzii, în fața capelei mortuare și a aprozarului. În imagini nu se vede clar dacă în sicriul deschis în stradă este și un cadavru, însă, este cert că aceeași persoană manevrează sicriul deschis pe trotuar, dar descărca și cartofi din dubă.

DSP a transmis că va face verificări pentru a se asigura că respectiva capelă respectă prevederile legale în momentul în care societatea va solicita autorizație.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *