Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

„Din verificările preliminare efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 65 B, din direcţia A1 către Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în momentul efectuării virajului la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus, de un bărbat de 36 de ani, din Piteşti. Ulterior, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat”, informează IPJ Argeş.

În urma impactului, o femeie de 54 de ani, din Bujoreni, Vâlcea, pasageră autoturismul care a virat la stânga, a fost rănită. De asemenea, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 32 şi 46 de ani, pasageri în autoturismul care circula regulamentar au leziuni. Cei patru sunt cetăţeni turci.

Toate cele cinci victime au fost transportate la spital.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cei doi şoferi au fost testaţi cu privire la alcoolemie, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *