Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Pornit iniţial de la un incendiu de vegetaţie, acesta a scăpat de sub control şi, din cauza vântului, a ajuns să cuprindă atât deșeuri, cât şi locuințe de la marginea localității. 

Potrivit ISU Giurgiu, în aceste momente, pompierii intervin pe strada Palanca din Bolintin Vale, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, anvelope uzate și materiale plastice. Incendiul se manifestă într-o zonă de câmp, cu degajări mari de fum.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

De asemenea, a fost solicitat sprijin la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă București-Ilfov, alte două autospeciale fiind în drum spre acest eveniment.

La fața locului se află și reprezentanți ai Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Giurgiu.

Incendiul a fost localizat, se acționează pentru lichidarea tuturor focarelor, inclusiv cu un buldoexcavator pus la dispoziție de primăria din localitate.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *