Top Tag

Ultimele stiri

Zelenski: „Facem totul pentru a creşte oferta şi a contribui semnificativ la securitatea alimentară mondială” EXPLOZIE la o centrală pe lemne, urmată de un incendiu: o femeie, în stare gravă, cu arsuri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bihor a fost sesizat, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02:50, cu privire la producerea incendiului respectiv.

„La fața locului au fost mobilizați de urgență, pompierii militari din cadrul Detasamentului 2 Oradea, cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime și cu ambulanța SMURD a subunității”, a declarat maior ISU Crișana, Camelia Roșca, notează bihon.ro.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au acționat simultan atât pentru stingerea incendiului, cât și pentru evacuarea locatarilor de la etajele 8,9 și 10 ale blocului.

Incendiul a fost stins operativ și nu au fost persoane rănite.

Forțele de intervenție au acționat în continuare, la fața locului pentru ventilarea casei scării și a apartamentelor, respectiv pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *