Top Tag

Ultimele stiri

Laurențiu Duță a spus că cea mai bune voce din România este de origine din Cluj VIDEO – Captura uriașă a unui colonel ucrainean: Cel mai mare și modern tanc rusesc. „Mamă, cum porneşte!”

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele Dinamo București și FCSB, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În urma încălcărilor cadrului legal în vigoare, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.075 lei, după cum urmează:- 7 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare;- 3 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare;- 4 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare. 

Totodată, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru șapte fapte de natură penală, prevăzute de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat cadrul normativ în vigoare.

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB, care contează pentru etapa cu numărul 23 a Ligii 1, s-a încheiat cu victoria echipei antrenate de Anton Petrea, scor 3-0.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *