Top Tag

Ultimele stiri

Un actor cunoscut din serialul “Squid Game”, acuzat de agresiune sexuală! Cum se apără 2.500 de pacienți bolnavi de cancer, sprijiniți financiar de Primăria Capitalei, în baza recomandării medicale. Valoarea ajutorului

INFECTĂRI COVID-19. În săptămâna 10 – 16 ianuarie 2022, peste jumătate din cazuri au fost raportate în rândul celor nevaccinați. Cele mai multe infectări au fost înregistrate în județele mari ca București, Timiș, Cluj, Suceava și Brașov.

–  40,4% din cazuri înregistrate în București, Cluj, Timiș, Suceava și Brașov.

–  57% din cazurile confirmate – înregistrate la nevaccinați.

INSP precizează, în raportul săptămânal că, dintre cei vaccinați care s-au îmbolnăvit, peste jumătate erau fie imediat după vaccinare, fie la mai mult de 6 luni de la ultima doză

DECESE COVID-19. De asemenea, 31,6% din totalul deceselor au fost înregistrate în Bihor, Prahova, Galați, Hunedoara și Neamț. Totodată,  85,7% din decesele înregistrate au intervenit în cazul persoanelor nevaccinate.

De la începutul pandemiei până în prezent, 85,9% din totalul deceselor au fost înregistrate la persoane peste 60 ani. De asemenea, cele mai multe decese au fost raportate la bărbați – 54,5%, iar majoritatea celor care au murit aveau cel puțin o afecțiune asociată (comorbiditate) – 93,2% din decese.

Raportul săptămânal INSP – Date raportate până la 16 ianuarie 2022

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *