Top Tag

Ultimele stiri

Se vinde cabana Babele! Prețul este exorbitant – FOTO Ediția aniversară a Zilelor Clujului! Cel mai așteptat eveniment al toamnei va avea loc săptămâna aceasta

O dublă crimă produsă în județul Argeș a șocat întreaga țară în primăvara anului trecut. O femeie şi fiul său de 15 ani, erau ucişi de fostul ei concubin într-o zi de duminică, în curtea unei biserici din comuna argeșeană Mihăieşti.

Criminalul, fostul iubit al femeii, i-a pândit și i-a înjunghiat mortal. Imediat, bărbatul a încercat să se sinucidă, însă n-a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit. Acesta a stat mai multe zile internat în spital, după care a fost transferat la Penitenciarul Colibaşi.

Crima s-a produs din cauza geloziei. Cu doar câteva săptămâni înainte, femeia de 37 de ani se mutase cu un bărbat din localitate, iar decizia l-a scos din minţi pe fostul soț.

La nouă luni de la această dublă crimă, bărbatul și-a aflat pedeapsa. Judecătorii de la Tribunalul Argeş l-au condamnat la închisoare pe viaţă pentru omor calificat. Acesta va trebui să urmeze tratament pentru tulburare mixtă de personalitate și să achite rudelor victimelor 70.000 de euro, daune morale. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *