Top Tag

Ultimele stiri

Accident în Florești, în zona Lidl Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației

Potrivit surselor Realitatea PLUS, omul de afaceri a fost prins in urma actiunilor IPJ Brașov și cu ajutorul polițiștilor greci. Acesta a fost prins în nordul Greciei.

Pe numele său a fost emis un mandat european de arestare imediat după condamnarea de săptămâna trecută. Fostul patron al echipei de fotbal FC Brașov, a fost acuzat de procurori că ar fi tras cu arma în roțile propriei mașini de nervi, supărat pe șofer că făcuse pană chiar înainte de a pleca la o partidă de vânătoare.

Decizia de condamnare la închisoare a fost luată de Curtea de Apel Braşov. Poliţia Română l-a dat în urmărire pentru punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu inchisoarea, fiind publicate semnalmentele omului de afaceri brașovean.

Neculaie a mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara anului 2018.

În aceste momente este reținut, în Grecia, potrivit Realitatea PLUS.

Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 21.01.2022, pe numele numitului Neculaie Ioan, condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea, de 2 ani și 6 luni cu executare, pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul armelor și munițiilor, în urma activităților investigative efectuate de IPJ Brașov, cu sprijinul comenzii IGPR, în colaborare cu DOS, DIC, CCPI, Centrul SELEC, polițiștii greci, coordonați de șeful ENFAST din nordul Greciei, astăzi, 29.01.2022, au depistat persoana urmărită pe numele căreia fusese emis un mandat european de arestare și au condus-o la sediul organului competent, în vederea confirmării și punerii în executare a mandatului. 

Acesta a fost depistat în zona Thessaloniki.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *