Top Tag

Ultimele stiri

Atenție, șoferi! Cod Galben de ceață în județul Cluj. Vezi care sunt localitățile vizate de avertizarea meteorologilor CLUJ – Scandalul dintre doi bărbați s-a terminat cât se poate de rău pentru ambii: Unul a fost înjunghiat, iar celălalt a încercat să se sinucidă

Reporterii americani sunt îngrijorați că dispozitivele pe care le vor folosi vor fi infectate de programe ostile de software, ce le vor permite autorităților comuniste din China să spioneze conținutul lor și când presa va reveni în țările natale. De aceea, jurnaliștii sunt dispuși să se debaraseze de dispozitive.

Măsurile luate de media occidentală subliniază profunda neîncredere față de practicile statului chinez. Conform discursului oficial, jurnaliștii vor fi nevoiți să stea într-o „bulă” pentru a fi protejați de pandemie, însă decizia chinezilor este văzută de reporteri ca o încercare de a limita și controla ceea ce vede presa independentă.

China are unele dintre cele mai stricte reguli anti-presă liberă din lume și este recunoscută pentru faptul că încarcerează jurnaliști.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *