Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

Bărbatul de 45 de ani din Curtea de Argeș s-a dus cu bidonul plin cu benzină și l-a vărsat pe el, pe ușa apartamentului și pe casa scării. Individul a început să țipe în holul blocului iar vecinii au intrat în panică.

În orice moment, un incendiu puternic putea izbucni, iar totul se putea sfârși cu o tragedie.

În apartamentul respectiv locuiesc părinții fostei soții. Femeia era în vizită, iar când l-a văzut pe vizor a sunat de îndată la 112, iar oamenii legii au intervenit la timp. 

Nu este prima dată când bărbatul recurge la gesturi extreme pentru a-și convinge fosta soție să se întoarcă la el. În urmă cu o lună, a sărit cu mașina în râu.

“Au reușit imobilizarea bărbatului. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Ulterior, a fost dus la audieri”, a spus Mădălina Epure, purtător de cuvânt IPJ Argeș. 

Acum, bărbatul va fi dus în fața instanței cu propunerea unui nou ordin de restricție, să nu se mai apropie de fosta lui soție. 

 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *