Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Unei femei care se plângea de pietre la fiere, i-a recomandat un remediu pe baza de “limba cerbului”. Este o varietate de ferigă, al cărei nume ştiinţific e Phyllitis scolopendrium. Se foloseşte întotdeauna plantă verde, nu uscată. Avantajul e că această rămâne verde tot anul, dar concentraţia maximă de substanţe benefice o are în lunile de vară.

Se toacă mărunt frunzele de limba cerbului şi se pun împreună cu coji de portocală într-un tifon curat, care se leagă. Acest pachet se pune într-un vas şi se toarnă apă fiartă. Se acoperă şi se lasă la infuzat 5-7 minute, apoi se scoate tifonul cu plante şi se bea călduţ, cu inghituri mici. Se bea ceaiul timp de 2-3 luni, dimineaţă şi seară.

Înainte de a urmă un tratament cu limba-cerbului, vorbiţi cu medicul de familie, deoarece conţine tiaminaze, ce distrug vitamina B1 din organism.

Sursa: Antena Satelor

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *