Top Tag

Ultimele stiri

De la joacă, pe patul de spital. Un copil i-a pulverizat unui băiat de 11 ani în faţă, spray cu gaze lacrimogene Mai apare un pasaj la Tăietura Turcului. Boc: Vom avea două pasaje care vor comunica între ele!

Anchetatorii de la Poliția Transporturi a Capitalei vor să stabilească dacă a fost vorba de un conflict spontan, așa cum au anunțat sindicatele, sau de un protest pregătit, dar fără a fi declarat ca grevă.

Luni, alți 2 lideri de sindicat ai STB au fost audiați, însă la ieșire au refuzat să facă declarații. Tot luni, liderul de sindicat Vasile Petrariu a demisionat din PSD și din funcția de consilier general la Primăria Capitalei, după ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, a acuzat faptul că protestul a fost manipulat politic.

Timp de 5 zile, vatmanii și șoferii STB au refuzat să iasă pe teren. Capitala a fost blocată în lipsa mijloacelor de transport în comun de suprafață, iar conducerea ia în calcul să-i dea afară pe cei care nu au respectat deciziile Justiției. De altfel, pe pagina STB a apărut luni și un anunț de angajare șoferi.

Angajații STB vor demisia directorului și se plâng de condițiile de muncă. Ei spun că nu își pot desfășura activitatea în siguranță.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *