Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

Sunt foarte îngrijorat de situaţia de pe teren, a declarat preşedintele francez la Tourcoing, în nordul Franţei, în marja unei reuniuni a miniştrilor de Interne din UE.

Prioritatea pentru mine în problema ucraineană şi dialogul cu Rusia este o dezescaladare şi găsirea termenilor politici pentru o ieşire din criză, care necesită capacitatea de a avansa pe baza acordurilor de la Minsk, a declarat preşedintele Macron în faţa presei.

El a precizat că o posibilă deplasare la Moscova, şi poate la Kiev va depinde de progresul discuţiilor (sale) în următoarele ore.

Nu exclud nimic deoarece cred că rolul Franţei, în special cu preşedinţia (Consiliului UE) în acest semestru, este să încerce să construiască această soluţie comună, a adăugat preşedintele Macron, care a vorbit de mai multe ori în ultimele zile cu preşedinţii rus Vladimir Putin şi ucrainean Volodimir Zelenski.

Nu va exista securitate şi stabilitate pentru Europa noastră dacă europenii nu au capacitatea de a se apăraşi aceea de a construi o soluţie comună cu toţi vecinii lor, între care ruşii, a reiterat Emanuel Macron.

Occidentul intensifică avertismentele la adresa Rusiei pe care o bănuiesc că ar intenţiona să invadeze Ucraina.

Statele Unite au anunţat miercuri trimiterea a 3.000 de militari suplimentari în Europa de Est, decizie denunţată ca fiind distructivă de către Moscova.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *