Top Tag

Ultimele stiri

Laurențiu Duță a spus că cea mai bune voce din România este de origine din Cluj VIDEO – Captura uriașă a unui colonel ucrainean: Cel mai mare și modern tanc rusesc. „Mamă, cum porneşte!”

„34.255 cazuri în ultimele 24 de ore. Probabil peste 100.000 în realitate. Aproape 100 decese. Vom da cu toții piept cu virusul în următoarele luni. Cei nevaccinați și cu factori de risc pot umple statistica la decese, din păcate.Cei tineri, verzi, nevaccinați – loterie.Cei bine informați, responsabili, cu booster făcut -> trecere relativ ușoară prin boală. 34.255 va fi depășit și oficial. E oricum depășit neoficial, știm asta. Unii cred că au răceli, nu se testează, nu anunță nimic, ba mai și ies din case.Vom trece urât și prin valul 5. Cum ziceam cândva, știința nu ne iartă și ne așază la locul nostru”, a scris medicul Vasi Rădulescu, miercuri, pe pagina sa de Facebook, după bilanțul provizoriu uriaș, de peste 34.000 de cazuri, anunțat de autorități.

Până miercuri, la ora 10:00, s-au înregistrat 34.255 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr zilnic de infectări de la debutul pandemiei. Au fost raportate și 94 de decese din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore. 

EXPLOZIE uriașă de infectări COVID-19! BILANȚUL din 26 ianuarie depășește 34.000 de cazuri – DECESE raportateUltimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *