Top Tag

Ultimele stiri

Biciclist lovit de o mașină în apropiere de Iulius Mall Cluj, în timp ce traversa strada Cluj: O bunică a dispărut de acasă! AȚI VĂZUT-O??

Bianca Michiu are 16 ani și este elevă la un liceu tehnologic din localitatea Vlădeni. De multe ori, fata nu are bani de abonament, iar drumul spre școală devine un chin. Indiferent de vreme, parcurge, dus- întors, 26 de kilometri și niciodată nu s-a gândit să lipsească de la ore.

BIANCA MICHIU: „Nu am avut bani să mă întorc înapoi și m-am pornit pe jos. Și cât timp ai făcut până casa? Am făcut vreo două ore aproape”.

Bianca locuieşte alături de mama ei, grav bolnavă, şi tatăl care, deşi nu are un loc de muncă stabil, aduce bani în casă, muncind cu ziua prin sat.

„Mă descurc foarte greu în privinta banilor, medicamente trebuie, asigurare… Două milioane lunar, bani de la copila, de la alocație”, a spus PETRONELA MICHIU, mama.

Familia abia reușește să se întrețină. Singurul venit lunar stabil reprezintă bursa socială a fetei şi alocaţia acesteia, adică cel mult 600 de lei.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *