Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

Potrivit programului oficial, Florence Parly şi ministrul apărării Vasile Dîncu aveau programate declaraţii de presă la ora 9:25, după care programul vizitei include primirea de către premierul Nicolae Ciiucă, la ora 10:00, urmată, la 13.30 de primirea la Palatul Cotroceni.

}n cadrul întâlnirilor va fi discutată situaţia regională din Europa de Est,mai ales după anunțul Franței, prin președintlee Emmanuel Macron, pentru disponibilitatea de a contribui la întărirea prezenţei în România în cadrul unei misiuni NATO.

Pe agenda discuțiilor ministrului francez al Apărării se află și priorităţile preşedinţiei franceze a Consiliului UE, 

Conform Ministerului francez al Apărării, discuţiile ministrului Florcence Parly cu autorităţile de la Bucureşti vor fi centrate pe aprofundarea relaţiilor în domeniul apărării în cadrul parteneriatului strategic dintre cele două state, inclusiv în domeniul armamentului.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *