Top Tag

Ultimele stiri

Rafila, după un an la Ministerul Sănătății: ”Mi-aş fi dorit un acces mai bun la medicamente al pacienţilor”. Ce spune despre modul de achiziţie a vaccinurilor pentru copii 5 beneficii surprinzătoare ale sucului de portocale: consumă-l zilnic și vei deborda de sănătate!

Femeia a plecat singură în tură pentru a-și sărbători în acest fel ziua de naștere – a ei, dar și a surorii sale gemene. A căzut în prăpastie, iar corpul său a rămas agățat în perete.

De o săptămână, salvamontiștii din Bucegi așteaptă măcar un scurt interval cu vreme bună pentru a aduce trupul Silviei acasă, la părinții care așteaptă să o înmormânteze.

Intervenția, spun ei, este posibilă doar cu elicopterul, căci trupul neînsuflețit este chiar într-un perete aproape vertical.

Vinerea trecută, salvamontiștii au mai încercat să coboare trupul femeii. De șase ori s-au apropiat cu elicopterul de ea, dar nu au reușit să o ridice. Riscau ca aparatul de zbor să cedeze.

Silvia Murgescu a fost cea mai bună alpinistă din România în urmă cu câțiva ani. Alegea, de multe ori, să facă echipă cu alte fete, la fel de curajoase ca ea.

Două accidente grave au șubrezit însă sănătatea alpinistei. Cu toate astea își dorea să revină la performanțele anterioare. Când nu găsea un coechipier, pleca singură în tură. Așa a procedat și în urmă cu opt zile și nimeni nu i-a putut sta în cale, deși ascensiunea era periculoasă. Când apropiații au văzut că nu mai dă niciun mesaj de pe telefonul mobil, au alertat Salvamontul. O echipă a plecat în căutarea ei.

Vremea se anunță potrivnică în zilele următoare, iar salvamontiștii încă nu știu când vor putea recupera trupul Silviei de pe munte. Între timp, toți cei care au cunoscut-o ii deplang dispariția si au transmis pe retelele sociale imbarbatari familiei indurerate.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *