Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

Primarul general a afirmat că, potrivit deciziei Tribunalului București, greva este ilegală, iar până la atacarea deciziei cu apel, ea este executorie și îi obligă pe angajații STB să reia lucrul.

“Pentru ca lucrurile să fie și mai oficiale mâine dimineață (vineri dimineață – n.r.), un executor judecătoresc (…) se va prezenta la autobază și de depou și va înștiința oficial că există această hotărâre executorie și că cine nu respectă săvârșește o infracțiune în mod individual. Deci nu mai este în contextul de joi dimineață, în care niște oameni au putut să pretexteze că este un protest spontan, individual, dar și noi știm și avem toate dovezile și am făcut plângeri penale pentru asta, că a fost organizat de liderii de sindicat, mai precis pe domnul Petrariu”, a afirmat Nicușor Dan la postul public de televiuznie, citat de Mediafax.

El spune că decizia a fost luată pentru că angajații STB pot invoca faptul că nu sunt obligați să consulte portalul instanței de judecată.

Angajații Societății de Transport București au intrat joi dimineață în grevă spontană, după acțiunea de protest de miercuri.

Directorul societății Adrian Criț vorbește de interesele personale ale unui lider de sindicat, dar și de faptul că solicitarea angajaților de majorare cu 200 de lei a salariilor nu poate fi îndeplinită, după majorarea cu 10% de anul trecut, pentru că ar duce la insolvența companiei. STB are 10.600 de angajați.

 Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *