Top Tag

Ultimele stiri

Dolarul a scăzut astăzi sub pragul de 5 lei pe unitate Adolescent de 12 ani, urmărit de poliție! A furat mașina părinților și a ieșit la o plimbare

Din primele cercetări, șoferul camionului ar fi intrat în derapaj și ar fi acroșat ambulanța. În urma impactului, camionul a derapat, a intrat pe contrasens și a lovit în plin microbuzul.

În tir se afla o persoană, în autoutilitară erau şase persoane, iar în Ambulanţă trei oameni, dintre care o femeie însărcinată. Șapte oameni au murit, şase din autoutilitară și şoferul camionului.

Victimele sunt din două sate ale comunei Balş şi mergeau la lucru în Iaşi. Toţi lucrau în echipă, în construcţii. Şoferul autoutilitarei era casătorit şi avea doi copii.

Conducătorul autocamionului împlinise în urmă cu o lună 30 de ani şi în curând urma să se căsătorească. Bărbatul locuia în localitatea Dumeşti. Acesta era nemulţumit de salariul din ţară şi le-ar fi spus prietenilor că urmează să plece în străinătate ca să strângă bani pentru nuntă.

În urma impactului, gravida din ambulanță a născut de urgență. Femeia din Fărcășeni are 24 de ani și se află la prima sarcină. Aceasta a fost transportată la Maternitatea Elena Doamna, unde a fost testată rapid și a ieșit pozitivă la COVID.

Traficul în zonă a fost restricționat mai multe ore și s-a circulat pe o singură bandă. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *