Top Tag

Ultimele stiri

Germania, în alertă maximă! Amenințare cu atac cu camion asupra oamenilor din piețele de Crăciun – FOTO Custodele Coroanei – Margareta și alți membri ai Casei Regale, distinși de Patriarhul Daniel cu Ordinul „Maica Domnului Rugătoarea”

Medicii spun că testele antigen sunt receptive la aciditate, iar, pe lângă portocale, și alte fructe, legume sau alimente pot influența rezultatul testului.

Pagina de Facebook Ro-Vaccinare a reacționat la acest gen de postări: „O bazaconie a fost distribuită de peste 90 de mii de ori: Sucul de portocale este „pozitiv” la COVID-19. NU, acesta doar distruge testul antigen! (…) la fel cum un test de sarcină nu este menit să fie folosit de un bărbat sau cu o probă din saliva unei femei, testele antigen Covid-19 nu sunt menite să fie utilizate cu mostre de alimente,” se arată în postare.

Pentru a obține un rezultat concludent, trebuie extrasă o cantitate cât mai mare de virus în testul antigen, altfel acesta poate fi doar un test eronat care arată rezultatul negativ, susțin medicii.

@lumi.lumi.lumi1 Nai cum așa ceva🤦‍♀️ trebuie să vezi asta….#test #pozitiv #portocală #covid19 #covid ♬ sunet original – bubuUltimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *