Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

Am aflat ce produse nu ar mânca niciodată nutriționiștii și le vom împărtăși cu tine!

1. Batoane de cereale

Batoanele de cereale au fost strâns asociate cu un stil de viață sănătos și vândute ca o gustare bună pentru cei care doresc să slăbească. Dar nutriționiștii le consideră nocive, stând în calea unei diete sănătoase. Conțin o cantitate mare de zahăr, sare și grăsimi saturate. Se pare că nu există nicio diferență dacă mănânci un pumn de bomboane sau un baton de cereale, ambele ar putea fi la fel de dăunătoare.

2. Pâine integrală din comerț

Pâinea integrală este făcută din boabe măcinate fin, ceea ce îi conferă culoarea maronie atractivă. Este considerată unul dintre cele mai sănătoase tipuri de pâine, deoarece este bogată în fibre și ne face să ne simțim sătui mai mult timp. Dar dieteticienii susțin că pâinea integrală cumpărată din magazin este bogată în conservanți, sare și zahăr. Pâinea de casă este considerată o alternativă bună și sănătoasă, iar modalitatea de a o păstra mai proaspătă, fără ingrediente dăunătoare, este prin adăugarea vitaminei C în aluat.

Citește continuarea pe tabu.ro.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *