Top Tag

Ultimele stiri

Accident în Florești, la intersecția cu strada Dumitru Tăuțan FOTO – Vlăduța Lupău a pozat împreună cu Iair pentru coperta VIVA!. Cel mic, vedetă la vârsta de o lună și o săptămână

Este vorba de 177.600 doze de vaccin produs de compania Moderna. Transportul a fost asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin au fost aduse în București pe cale terestră.

Dozele au fost depozitate la Compania Națională „Unifarm” SA, iar în perioada următoare vor fi distribuite  în centrele regionale existente la nivel național. Depozitul Companiei Naționale „Unifarm” SA este complet autorizat și avizat de către Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea națională care are competență în domeniul medicamentului de uz uman.În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziție de firma producătoare, sens în care, periodic, țara noastră primește tranșele de vaccin necesare imunizării populației.Până la acest moment, țara noastră a recepționat 3.715.100 doze de vaccin produse de compania Moderna, iar 991.583 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației, potrivit datelor Comitetului național de coordonare a campaniei de vaccinare (CNCAV). 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *