Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

„Am putea ajunge la 70.000 de cazuri pe zi dacă nu luăm deloc măsuri. O singură săptămână ar putea însemana sute de mii de infectări. Nu știm cu va evolua. Am văzut că în Marea Britanie a scăzut numărul de cazuri după 6 săptămâni, în alte țări a crescut. Săptămâna viitoare am putea să ne apropiem de un vârf al infectărilor, adică undeva pe la 50-60 de mii de oameni, dar sigur nu vom ajunge la 70 de mii.

Școlile sunt vector important de transmisie a noului coronavirus. Ele sunt importante la debutul valurilor, de obieci cam la două săptămâni după deschiderea școlilor. Copiii se infectează primii, numărul spitalizărilor la copii a crescut la varianta Omicron. Valul de internări este de două ori mai rapid la Omicron, în comparație cu varianta Delta. În 2-3 săptămâni va fi mai puțin important dacă închidem clasele sau nu”, a declarat medicul în emisiunea „Raport de zi”.

 

 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *