Top Tag

Ultimele stiri

Atenție, șoferi! Cod Galben de ceață în județul Cluj. Vezi care sunt localitățile vizate de avertizarea meteorologilor CLUJ – Scandalul dintre doi bărbați s-a terminat cât se poate de rău pentru ambii: Unul a fost înjunghiat, iar celălalt a încercat să se sinucidă

„Raluca Turcan știe foarte bine că în momentul în care am acceptat să intrăm la guvernare, cea mai importantă condiție a fost ca legea 127 să fie menținută, pentru că ea corectează inechitățile (din sistemul de pensii – n.red.). Dar obligația este să fie aplicată, pentru că în acest moment nu este aplicată. 

Și tot atunci (la formarea coaliției de guvernare – n.red.) am spus că vom avea negocieri cu Comisia Euroepană, lucrul acesta este în program.

Sigur că despre o renegociere în ansamblu nu se pune problema (a PNRR – n.red.), dar punctual se poate. Se numeste optimizare”, a declarat, marți seară, în exclusivitate, la Legile Puterii, Olguța Vasilescu, fost ministru PSD al Muncii și actual primar al Craiovei.

Olguța Vasilescu a relatat și ce s-a discutat pe acest subiect la negocierile de marți seară între liderii coaliției de guvernare.

„În cadrul coalitiei, astăzi s-a discutat acest subiect arzător nu numai pentru 5 milioane de români, dar și pentru generațiile următoare. Că modificarea procentului de 9,4% ne priveste pe noi si copiii noștri. Că în PNRR se precizeaza clar ca politicile pentru pensii vor actiona pana in anii 2070. Daca vom accepta 9,4%, înseamnă că vom avea o pensie de 400 de euro până în  anul 2070, lucru cu care nu putem să fim de acord nicicum”, a avertizat Olguța Vasilescu, marți seară, în exclusivitate, la Legile Puterii, cu Alexandra Păcuraru.

În cursul zilei de marți, fostul ministru PSD al Muncii a criticat-o dur pe Raluca Turcan, tot fost ministru la Muncă, după ce liberala a catalogat tensiunile provocate de colegii de guvernare drept „o perdea de fum”.

Olguța Vasilescu, ATAC la Raluca Turcan: „Iar nu ți-ai făcut temele! O să murim noi două, și pensiile nu vor sări de 2000 de lei!”Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *