Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

Salvatorii sosiți la fața locului au coborât cu frânghiile, în timp ce alții au format un lanț uman pentru recuperarea celor care erau blocați în autubuzul care atârna deasupra văii, scrie Asociated Press.

Prăbușirea a avut loc cu câteva ore înainte ca președintele Joe Biden să viziteze orașul pentru a face presiuni ca municipalitatea să reducă din costurile de infrastructură de 1 trilion de dolari, care includ și întreținerea podurilor.

Câțiva oameni au suferit răni minore în urma prăbușirii, însă nicio personă nu a murit, spun autoritățile, care au declarat că supravegheau cu drone zona pentru a se asigura că nimeni nu se află sub nicio secțiune de pod prăbușită.

Poliția a raportat că bucata de pod de pe Forbes Avenue, peste Fern Hollow Creek, s-a prăbușit cu puțin înainte de ora 7 dimineața

O fotografie de la fața locului arăta un autobuz de navetiști în poziție verticală pe o secțiune a podului prăbușit. Oficialii au spus că prăbușirea a provocat o scurgere de gaz, dar alimentarea a fost întreruptă imediat.

Șeful Biroului de Pompieri din Pittsburgh, Darryl Jones, a declarat că trei sau patru vehicule au fost implicate în prăbușire și că au fost 10 persoane cu răni minore, trei fiind duse la spital. Niciuna dintre persoane rănite nu a fost în pericol să-și piardă viața. Autoritățile le-au spus șoferilor să evite zona.

Casa Albă a spus că președintele Biden va continua călătoria sa planificată la Pittsburgh.

„Echipa noastră este în legătură cu oficialii de stat și locali de pe teren, în timp ce aceștia continuă să adune informații despre cauza prăbușirii”, se arată în comunicat. „Președintele este recunoscător primilor interventori care s-au grăbit să ajute șoferii care se aflau pe pod în acel moment.”

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *