Top Tag

Ultimele stiri

Biciclist lovit de o mașină în apropiere de Iulius Mall Cluj, în timp ce traversa strada Cluj: O bunică a dispărut de acasă! AȚI VĂZUT-O??

Cele mai multe case sunt refugiul perfect pentru dăunători. Un studiu care a implicat 50 de case americane a arătat că spațiul interior mediu are 32-211 de morfospecii și între 24 și 128 de familii distincte de artropode.

Proprietarii caselor devin conștienți de acești oaspeți nedoriți ai casei atunci când sunt forțați să se confrunte cu niște creaturi ciudate cu mai multe picioare. Primul impuls ar putea să fie să începi să scapi de dăunători. Dar acest lucru ar putea fi inutil și te-ar putea expune chimicalelor nocive. Dar ce se întâmplă dacă acești dăunători îți afectează confortul? Dacă ai deschis vreodată cămara și ai găsit molii zburând pe lângă făină, știi deja cât de enervant este.

Cu toate acestea, unii dăunători se pot ascunde în anumite borcane de condimente, fără a putea să îi vezi. Cele mai multe condimente sunt predispuse dăunătorilor, dar paprika și piperul cayenne sunt cele mai susceptibile. Dăunătorii se dezvoltă printre mirodeniile care conțin piper. Nu contează dacă este boia dulce sau iute. Este perfectă pentru dăunători. Aceștia sunt îndrăgostiți de produsele derivate din ardeii dulci uscați, ardeii iuți, precum fulgii de ardei roșu, boia de ardei, chili și cayenne.

Familia piperului pare să conțină cerințele nutriționale necesare pentru generațiile multiple de dăunători care se află în casă, ajutându-i să susțină viața.

Sursa

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *