Top Tag

Ultimele stiri

Cum explică psihologii gestul tulburător al mamei din Constanța care a încercat să-și arunce copila în fața mașinilor Primar de 20 de ani, Emil Boc explică de ce s-a construit haotic: ”Până s-au reglat regulile a făcut fiecare tot ce a vrut”

Totul a început într-o seară când polițistul s-a dus la un prieten și au băut toată noaptea. A doua zi de dimineață, fără să știe cum, s-a trezit la un bar din Alexandria. Dascălul polițist a văzut în parcare o mașină pornită, care avea cheile în contact. S-a urcat la volan și a condus până a fost prins de colegii lui. Mașina din parcare este, de fapt, a unui angajat al localului care a și sunat la 112 să anunțe furtul. 

Polițistul a ieșit pozitiv la heroină și a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. Agentul preot de la Ordine Publică este acum cercetat penal pentru faptele sale.

Comunicatul IPJ Teleorman

„În referire la informațiile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din Teleorman au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism.

Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria.

În urma testării, acesta avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile.

Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu”, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Teleorman.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *