Top Tag

Ultimele stiri

Cum explică psihologii gestul tulburător al mamei din Constanța care a încercat să-și arunce copila în fața mașinilor Primar de 20 de ani, Emil Boc explică de ce s-a construit haotic: ”Până s-au reglat regulile a făcut fiecare tot ce a vrut”

„În această dimineață am fost testat pozitiv la Covid. Mă simt bine – și voi continua să lucrez la distanță săptămâna aceasta respectând regulile de sănătate publică”, a scris el pe Twitter în timp ce a transmis un apel către toată lumea să se vaccineze și să își facă doza booster.

This morning, I tested positive for COVID-19. I’m feeling fine – and I’ll continue to work remotely this week while following public health guidelines. Everyone, please get vaccinated and get boosted.

— Justin Trudeau (@JustinTrudeau) January 31, 2022

Trudeau a intrat în izolare săptămâna trecută, pe 27 ianuarie, după ce unul dintre copiii săi a fost testat pozitiv, dar atunci premierul a dat un rezultat negativ la testarea rapidă antigen.

Familia a fost, de asemenea, mutată într-o locație nedezvăluită, ca măsură de precauție, deoarece protestele celor care se opun restricțiilor continuă în Ottawa.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *