Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Conducerea armatelor ruseşti a primit deja ordinele de atac în vederea invadării Ucrainei, conform unor surse din serviciile de informaţii americane citate de CBS.

Potrivit adevarul.ro, SUA au informaţii despre faptul că armata rusă a primit ordine de invadare a Ucrainei, comandanţii de pe teren făcând planuri cu privire modul în care vor ataca pe câmpul de luptă. Informaţiile obţinute arată că „ei fac tot ce ar face comandanţii americani dacă primesc ordin pentru a merge înainte“, a afirmat David Martin, corespondent CBS News.

Noile imagini din satelit arată o activitate intensificată în rândul unităţilor ruse din apropierea graniţei de nord-est a Ucrainei, unităţile care se aflau în garnizoane părând să ocupe poziţii de teren. Imaginile din satelit au fost culese de Maxar duminică, potrivit CNN. 

Maxar observă: „Această nouă activitate reprezintă o schimbare în tiparul desfăşurărilor observate anterior ale grupurilor de luptă (tancuri, transportoare blindate de personal, artilerie şi echipamente de sprijin). Până de curând, cele mai multe dintre dislocările de trupe au fost văzute în primul rând poziţionate la sau aproape de garnizoanele militare şi zonele de antrenament existente”.

 

 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *