Top Tag

Ultimele stiri

De la joacă, pe patul de spital. Un copil i-a pulverizat unui băiat de 11 ani în faţă, spray cu gaze lacrimogene Mai apare un pasaj la Tăietura Turcului. Boc: Vom avea două pasaje care vor comunica între ele!

Kalnoky a postat anunțul într-un grup Facebook format din persoane care au renunțat la viața din oraș pentru cea de la țară sau plănuiesc să facă asta.

Grupul se numește “Mutat la țară – viața fără ceas”.

În anunț, contele promite locuință de serviciu, salariu bun și colegi agreabili.

Cât despre pretențiile angajatorului, acestea nu sunt mari, după cum reiese din anunțul redat în continuare:

“Castel, caut manager pentru o relație serioasă de lungă durată.

Dragi mutați la țară sau doritori de mutat la țară,

Echipa noastră este în căutarea unui nou coleg, mai precis un manager de ospitalitate pentru complexul nostru turistic din satul Micloșoara, județul Covasna.

Limba maghiară, un avantaj la castelul din Covasna

Acest post este potrivit pentru cineva care dorește să se implice activ în proiecte de turism cultural și poate gestiona o echipă faină de colegi.

Jobul vine la pachet cu locuință si un salariu atractiv, pe care îl vom discuta în privat, în cazul în care ești interesat/ă.

Pretențiile noastre nu sunt mari, dar este totuși necesar să știi bine limba engleză, să ai carnet de conducere categoria B și să fii un bun organizator.

Cunoștințele în limba maghiară sunt un avantaj.

Dacă îți sună interesant și dorești să afli mai multe detalii, lasă-mi un mesaj privat”, se precizează în anunțul contelui Kalnoky.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *