Top Tag

Ultimele stiri

Germania, în alertă maximă! Amenințare cu atac cu camion asupra oamenilor din piețele de Crăciun – FOTO Custodele Coroanei – Margareta și alți membri ai Casei Regale, distinși de Patriarhul Daniel cu Ordinul „Maica Domnului Rugătoarea”

Temperaturile maxime se vor încadra între -8 şi 3 grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud şi în est. Temporar va ninge, în special seara, pe arii restrânse în Dobrogea, Moldova, estul Munteniei şi în Carpaţii de Curbură. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări, în regiunile estice și sud-estice, unde rafalele vor depăşi local 50…55 km/h.

În București, vremea va fi rece, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora şi trecător vor fi condiţii de ninsoare slabă. Vântul va sufla moderat, cu viteze de 30…40 km/h.

La munte, vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată, local georasă mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări tempoare în Carpaţii Orientali, în special în partea sudică, unde local va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai ales pe parcursul zilei, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, cu precădere pe creste, unde vitezele vor depăşi 70…80 km/h, iar zăpada va fi spulberată. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *