Top Tag

Ultimele stiri

Chirurg clujean, cu 9.600 de euro salariu pe lună de la stat și privat. Profesorul Ștefan Florian reclama că tinerii nu au loc în sistem Polițiștii din Cluj protestează din motive financiare: Ieșim de pe grupurile de Whatsapp și Telegram!

La solicitarea ministrului Sănătății, prof.univ.dr. Alexandru Rafila, au fost deschise 28 centre de recoltare a probelor biologice în mai multe spitale bucureștene.

Aceste centre au fost deschise pentru reducerea timpului de așteptare și asigurarea accesului mai rapid la servicii medicale pentru pacienții COVID-19.

„Persoanele cu simptomatologie specifică infecției SARS-CoV-2 care nu reușesc să contacteze medicul de familie, pot solicita testarea la call center-ul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, la numarul 021-9462 sau prin platforma online la adresa https://dspb.ro/formular-programare-test-covid-19/.

DSPMB va emite solicitanților dovada înregistrării prin e-mail/sms. Aceasta va fi prezentată la centrul de recoltare. Fără această dovadă, recoltarea probelor pentru testul RT-PCR, nu se va efectua”, anunță Ministeru Sănătăţii.

Centrele de recoltare a probelor biologice sunt deschise între orele 10.00 și 20.00.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *