Top Tag

Ultimele stiri

Germania, în alertă maximă! Amenințare cu atac cu camion asupra oamenilor din piețele de Crăciun – FOTO Custodele Coroanei – Margareta și alți membri ai Casei Regale, distinși de Patriarhul Daniel cu Ordinul „Maica Domnului Rugătoarea”

Ministerul Muncii din Italia a deschis o investigație după ce o companie care căuta o recepționistă cu vârsta sub 30 de ani le-a cerut candidaților de angajare să includă o fotografie în costum de baie, alături de documente care dovedesc acreditările lor, scrie Daily Mail.

Anunțul, postat pe mai multe site-uri specializate, de către o firmă de pază din Napoli, prevedea printre cerințe ca genul aplicanților să fie feminin, vârsta nu mai mare de 30 de ani, să vorbească fluent engleza și să aibă propria mașină.

O altă cerință a angajatorului a fost și: „un caracter însorit, cu un aspect atractiv”.

Compania, care are sediul în cartierul de afaceri din Napoli, a declarat presei italiene că cererea pentru o fotografie în costum de baie a fost „nepotrivită” și rezultatul unei „simple distrageri a atenției” a „muncitorului neexperimentat” care a realizat anunțul și care nu știa politica privind egalitatea de gen a companiei.

Ministrul Muncii, Andrea Orlando, le-a cerut inspectorilor să investigheze cauza mai departe.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *