Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

Anchetatorii au refăcut traseul lui Ahmed Sami El Bourkadi, principalului suspect din cazul dublei crime de la Iași. În baza probelor strânse în acest dosar, investigatorii au tras concluzia că acesta ar fi fost implicat în uciderea lui Youssef Jniyah și a prietenei sale, Ioana Vanesa Burlacu.

Conform informațiilor din dosarul penal, Ahmed Sami El Bourkadi a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce pleca de la locația crimei. El a plecat la aproximativ o oră după ce victimele nu au mai putut fi contactate pe rețelele de socializare. Mai mult, conform dosarului, acesta era îmbrăcat cu alte haine decât cele pe care le purta când a intrat în casă.

Din anchetă a rezultat că pe 8 decembrie, suspectul Ahmed Sami El Bourkadi a fost prezent la locuința victimelor, la o petrecere. Acesta apare inclusiv într-o fotografie pe care victima a trimis-o unui prieten. Iar prezența sa la petrecere a fost confirmată de semnalul emis de telefonul său mobil.

„Acesta este surprins de camerele de supraveghere din scara locuinței sale și din apropierea locuinței persoanei vătămate în jurul orei 18.00. Acesta are în partea superioară a corpului un hanorac cu glugă de culoare roșie, vizibil de sub geaca de iarnă. Acesta avea în mână un recipient tip tub, folosit pentru pulverizarea/introducere substanțe în narghilea pentru inhalare”, se arată în documentele din dosarul penal.

Ulterior, în imaginile surprise pe camera se vede că Ahmed Sami El Bourkadi pleacă din casă în jurul orei 23.30. Conform anchetatorilor, foarte neobișnuit, telefoanele victimelor nu au mai avut activitate, în seara de 8 decembrie, în jurul orei 22.00.

Anchetatorii au constatat că, la plecare, suspectul era îmbrăcat total diferit.

„Diferențele de vestimentație sunt semnificative, respectiv nu se mai observă gluga roșie a hanoracului, iar inculpatul este în pantaloni scurți, nu lungi ca atunci când se deplasa către victime. Rezultă că, în intervalul critic, din noaptea de 8 spre 9 decembrie, suspectul a fost prezent la locuința celor două victime, a plecat de acolo îmbrăcat diferit, a revenit, apoi a intrat și ieșit în mod repetat din scara blocului său”, se mai arată în materialul probatoriu.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *