Top Tag

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 283: Bombardiere rusești, cu capacitate nucleară, observate în trei regiuni – LIVE TEXT Ouă mai scumpe înainte de Crăciun – România importă o mare cantitate

 “Avem aproape 30.000 de infecții. Este o cifră înspăimântător de mare”, a declarat cancelarul Karl Nehammer, într-o conferință de presă, relatează Reuters. Precedentul record de noi cazuri zilnice de Covid-19 a fost de 17.006 și s-a înregistrat în urmă cu o săptămână. Cât privește situația din Slovenia, țara a înregistrat un salt de 41,5% față de ziua precedentă și cu aproape 80% mai multe cazuri decât miercurea trecută. Țara situată în sudul Europei Centrale a scurtat perioada de carantină pentru cei angajați în sectoarele sănătății, asistenței sociale și educației pentru a permite funcționarea normală a acestora.Croația, cu un salt zilnic de 38% în ceea ce privește numărul de cazuri, a raportat 45 de decese.

Lucrurile nus e opresc, însă, aici. Germania a anunțat 112.323 de noi cazuri, o raportare zilnică ce trece pentru prima oară de 100.000 de infecții. În ciuda acestui fapt, ministrul Sănătății a declarat că vârful nu a fost încă atins.

Ungaria a raportat un nivel maxim de 14.890 de infecții, dar numărul celor spitalizați cu Covid-19 a rămas la un nivel relativ scăzut.

Bulgaria și Cehia au depășit și ele, astăzi, toate bornele anterioare privind numărul de cazuri înregistrate într-o perioadă de 24 de ore.

 Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *