Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Potrivit sursei citate, consiliul va desfășura apoi un schimb de opinii cu privire la situația în materie de securitate în Europa. 

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va alătura miniștrilor prin videoconferință pentru o discuție informală pe această temă.

În cele din urmă, Consiliul va examina cele mai recente evoluții din Libia, având în vedere amânarea alegerilor politice naționale, și din Siria, în special în ceea ce privește strategia UE de soluționare a conflictului pentru poporul sirian.

Cu privire la Ucraina, Consiliul a decis la 13 ianuarie 2022 să prelungească măsurile restrictive care vizează în prezent sectoare economice specifice ale Federaţiei Ruse cu şase luni, până la 31 iulie 2022. Decizia Consiliului urmează celei mai recente evaluări a stării de punere în aplicare a acordurilor de la Minsk, din cadrul Consiliului European din 16 decembrie 2021, mai scrie sursa citată.

 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *