Top Tag

Ultimele stiri

O nouă chirie ”debara” made în Cluj-Napoca: La închisoare ai mai mult loc – FOTO Sinucidere ȘOCANTĂ la Cluj. L-a înjunghiat pe partenerul fostei soții, iar apoi s-a sinucis

Viceministrul de externe rus, Alexandr Gruşko, citat de agenţia Interfax, a vorbit despre o măsură ”nejustificată, distructivă, care creşte tensiunile militare şi reduce marja pentru decizii politice’, potrivit AFP.

Miercuro seară Pentagonul a anunțat că aproximativ 1.000 de militari vor fi repoziţionaţi în zilele următoare de la o bază din Germania în România, iar alţi circa 2.000 vor sosi de peste ocean pentru a fi cantonați în Polonia.

Moscova a transmis Washingtonului că exclude orice extindere a NATO către Est, în special în Ucrainei, încetarea cooperării Alianţei cu statele din fostul bloc sovietic şi retragerea trupelor NATO din ţările Europei de Est care au aderat la această alianţă începând din 1997.

Statele Unite au respins aceste cereri, propunând însă măsuri precum inspectarea de către Rusia a scuturilor antirachetă amplasate în România și Polonia.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *