Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

Rusia a înregistrat 113.122 de cazuri noi în 24 de ore, aproape dublu față de numărul de infecții zilnice în urmă cu doar o săptămână. Numărul de cazuri în Rusia continuă să crească vertiginos, cu varianta Omicron, care este responsabilă pentru majoritatea cazurilor.

Și numărul de morți este alarmant. Au fost raportate 330.111 decese din cauza COVID-19 de la începutul pandemiei – cel mai mare număr de decese din Europa.

Cifrele nu sunt insă recunoscute de autoritatea guvernamentală Rosstat, scrie MoscowTimes. Rosstat apreciază că numărul total de la începutul pandemiei ar fi de 662.000, iar cifrele menționate de publicația rusă se apropie de 1 milion de decese – peste 995.000. Populația Rusiei a scăzut cu peste un milion în ultimul an, potrivit Rosstat.

Rusia nu a mai insistat cu restricțiile naționale severe pentru a-și proteja economia. Însă rata de vaccinare este scăzută în Rusia, cu patru vaccinuri disponibile pe scară largă de luni de zile. Mai puțin de jumătate din populația Rusiei este complet vaccinată.

 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *