Top Tag

Ultimele stiri

Atenție, șoferi! Cod Galben de ceață în județul Cluj. Vezi care sunt localitățile vizate de avertizarea meteorologilor CLUJ – Scandalul dintre doi bărbați s-a terminat cât se poate de rău pentru ambii: Unul a fost înjunghiat, iar celălalt a încercat să se sinucidă

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au reţinut, marţi, pentru 24 de ore, doi tineri de 24 şi 29 de ani şi doi bărbaţi de 30 şi 53 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi de purtare abuzivă şi distrugere, a transmis IPJ Dolj într-un comunicat de presă.

„Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 28 ianuarie, persoanele în cauză s-ar fi deplasat, în calitate de agenţi de intervenţie ai unei firme de securitate şi pază din Craiova, la o staţie peco de pe Bulevardul Nicolae Romanescu, unde ar fi agresat fizic doi bărbaţi de 34 şi 41 de ani, ambii din Craiova, care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital.

De asemenea, cei în cauză ar fi provocat distrugeri uşii de acces în staţia peco, respectiv ar fi spart un geam termopan”, se arată în comunicat.

Cei patru bărbaţi au fost prezentaţi, miercuri, Judecătoriei Craiova, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *