Top Tag

Ultimele stiri

MIG-uri alimentate cu kerosen de proastă calitate s-au stricat în 8 unităţi militare! Cum a fost înșelată Armata Română Noi reguli la examenul pentru permisul auto: Proba practică (orașul) ar putea fi susținută și cu examinatori autorizați

Senatoarea Rodica Boancă a ținut să nege, printr-o postare pe o rețea de socializare, că ar pleca din AUR. Ea le-a transmis celor care dau informații „pe surse” despre ea să își facă un control la cap, și chiar le recomandă un psiholog.

Reacția sa vine în contextul în care voci din partid susțin că mai mulți membri AUR iau în calcul să părăsească partidul, contrariați de acțiunile liderului lor, George Simion. Mai exact, faptul că acesta i-a propus lui Cristian Diaconescu, lider al PMP, să formeze Polul Conservator, alături de AUR.

Tocmai Simion i-a lăsat un comentariu senatoarei, la postare: „Tre să fii mai temperată. Acum 2 zile ne spuneai cum îți dai demisia și nu mai vrei să auzi de mine”. În replică, Rodica Boancă i-a zis lui Simion că s-a gândit să își depună mandatul și să se întoarcă la activitatea didactică, dar colegii au făcut-o să se răzgândească. Comentariul lui Simion a atras și critici din partea electoratului AUR. Internauții îi transmit lui Simion că nu ar trebui „să dea din casă” și îl întreabă dacă știe ce înseamnă „unitate”.

Sunt tensiuni inclusiv între Simion și ceilalți membri din conducerea AUR. Co-președintele AUR Claudiu Târziu îl acuză pe George Simion că l-a jignit „de moarte”.

George Simion spune că negociază cu Cristian Diaconescu din noiembrie 2021 pentru a se alătura Polului Conservator. Cristian Diaconescu exclude fuziunea, dar nu și o colaborare. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *