Top Tag

Ultimele stiri

Alertă! Ameninţare cu bombă la Târgul de Crăciun – VIDEO Bacteria care UCIDE în Marea Britanie – Şase copii au murit din cauza infecţiei cu streptococul A, care provoacă scarlatina

“Pe parcursul zilei, cerul se va menține acoperit de nori în mare parte din țară și pe alocuri va ninge, în special în zonele nordice și centrale, vorbim de Maramureș, Transllvania, Moldova, chiar si în Muntenia, inclusiv în apropierea Bucureștiului este posibil ca după- amiaza să apară fulguială,” a declarat la Realitatea Plus Gabriela Dăncilă, director ANM.

În zilele următoare, veștile sunt ceva mai bune, pentru că temperaturile vor continua să crească, sub efectul valului de aer ceva mai cald care pătrunde pe teritoriul țării.

“Temperaturile se vor menține în jurul pragului de îngheț și de aceea vorbim de precipitații în special sub formă solidă. Pe de altă parte, este foarte probabil ca această vreme geroasă să nu mai persiste în următoarele zile. Un transport de aer mai cald se va face resimțit în a 2-a jumătate a săptămânii, joi temperaturile la amiază vor fi pozitive în mare parte din țară, pe alocuri chiar peste media multianuală, de până la 7-8 grade, doar în Maramureș și Transilvania se menține pragul e îngheț”, a declarat specialistul ANM.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *