Top Tag

Ultimele stiri

Premieră medicală europeană la Cluj: A fost extirpată o tumoră renală de 10 cm extinsă la nivel cardiac VIDEO/FOTO – Coloane de lumină pe cer, la Belgorod, lângă granița cu Ucraina: Rușii au crezut că Rusia a folosit „cele mai recente arme”

Anunțul a fost făcut de Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanţa.

„Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectart enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor. Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci. Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Cunoscuta soprană va fi condusă pe ultimul drum miercuri, 2 februarie 2022. Până atunci, omagiul îi poate fi adus la Casa Albastră din Constanţa, iar miercuri, 2 februarie, va fi pentru ultima dată la teatrul pe care l-a slujit. Acolo va avea loc, la ora 13:00, slujba religioasă.

Smaranda Drăghici-Pâslaru, una dintre cele mai talentate şi mai valoroase voci ale scenei constănţene, s-a născut la 4 august 1986. A absolvit Colegiul Naţional de Arte ”Regina Maria” din Constanţa (secţia Muzică – canto şi pian), apoi Conservatorul, revenind în oraşul său pentru a străluci pe scena de la malul mării.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *