Top Tag

Ultimele stiri

O nouă chirie ”debara” made în Cluj-Napoca: La închisoare ai mai mult loc – FOTO Sinucidere ȘOCANTĂ la Cluj. L-a înjunghiat pe partenerul fostei soții, iar apoi s-a sinucis

Totul s-a petrecut in Parcul Padurice din Timisoara în luna ianuarie a acestui an, însă imaginile au fost făcute publice abia acum, pe o rețea de socializare.

Sub amenințări, adolescent de 14 ani a obligat-o pe fata de 11 ani să se așeze în genunchi, apoi a tăbărât asupra ei cu pumnii și cu picioarele.

 „Cu privire la imaginile aparute in cursul acestei zile, 26 aprilie a.c., pe o retea de socializare, in care o minora de 14 ani ar fi agresat fizic o alta minora de 11 ani, in timp ce se aflau intr-un parc situat pe strada Versului din municipiul Timisoara, va comunicam faptul ca la nivelul Secției 2 Politie Urbana Timisoara se afla in lucru un dosar penal, intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de „lovirea sau alte violente”, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii situatiei de fapt si luarea masurilor legale care se impun. Precizam faptul ca evenimentul s-a petrecut in cursul lunii ianuarie, politistii fiind sesizati in data de 17 februarie”, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

De atunci, oamenii legii fac cercetari in acest caz.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *